Psychologen

Voorstelling

Mevr. Tifany Bracké

Psychologe

Mevr. Nele Verdonck

Psychologe

Afspraken

Tifany Bracké

Tifany studeerde als psychologe af in 2003. Ze volgende een bijkomende opleiding in contextuele therapie. Haar erkenningsnummer voor de psychologencommissie: 772105839.

Op woensdag werkt ze in de praktijk.

Nele Verdonck

Nele is psychologe sinds 2015. Ze volgde een bijkomende opleiding in interactionele vormgeving. Haar erkenningsnummer voor de psychologencommissie: 912119325.

Op dinsdag en vrijdag werkt ze in de praktijk.

Praktische informatie

Een afspraak maak je via het secretariaat.

Een gesprek duurt ongeveer 45 minuten en kost 47 euro per sessie. Onder bepaalde omstandigheden geldt er een aangepast tarief.

Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek waarin we samen nagaan welke hulp het best beantwoordt aan jouw vraag.

Mocht een afspraak niet kunnen doorgaan, verwittig dan tijdig.

Wat doet een psycholoog?

Je hoeft absoluut niet gek te zijn om naar de psycholoog te gaan, integendeel. Je kan het moeilijk hebben met jezelf of met de omgang met anderen. Soms lukt het niet om er op je eentje uit te komen en dan kan professionele hulp nodig zijn.

Je kan je afvragenof je hiervoor niet beter bij een goede vriend(in) of familielid terecht kan. Dit zou best kunnen, maar… een gesprek met een psycholoog biedt het voordeel dat het om een buitenstaander gaat, een neutraal iemand die geen deel uitmaakt van je sociaal netwerk en dus onpartijdig kan luisteren. De pscholoog lost je problemen niet op, maar helpt je te kijken met een andere bril, te begrijpen en aan te pakken.